Smoothie van Appel – banaan – mango

Recept voor Smoothie-appel-banaan-mango 

Voor 1 liter (of 5 à 6 glazen)overheerlijke smoothie

1 rijpe mango, geschild en ontpit
1 rijpe biobanaan, geschild en fijngesneden
1 liter bio-appelsap
2 el pompoenpitjes

Giet 0,3 l appelsap in de blender.
Meng alle ingrediënten in de blender tot een glad mengsel.

Let op dat je de appel schilt zowel als de banaan en deze allebei in fijne schijfjes van 1 cm snijdt!
Voeg al trappend de rest van de appelsap toe tot u de gewenste dikte heeft.

Tip: hoe rijper de vrucht, hoe zoeter uw smoothie!

Wil je nog meer ideeën, kijk op http://www.smoothierecepten.com/content/category/2/13/33/

Gebruik zoveel als mogelijk bio-fruit, liefst lokaal al is dat niet altijd evident.

Sinaasappelsap is meestal nodig indien je je sapje niet meteen drinkt, om oxidatie(bruin worden) tegen te gaan.

In dit geval is het dus aangewezen om het zo snel mogelijk op te drinken, maar met zo’n smaak zal dat geen probleem zijn :-))

 

Wil je nog meer ideeën, kijk op http://www.smoothierecepten.com/content/category/2/13/33/

Gebruik zoveel als mogelijk bio-fruit, liefst lokaal al is dat niet altijd evident.

Sinaasappelsap is meestal nodig indien je de smoothie niet meteen drinkt om oxidatie tegen te gaan.

 

Smakelijk!!!

Appel - banaan - mango Smoothie

De Sappentrapper® is een geregistreerd handelsmerk | De Sappentrapper, Emiel Banningstraat 56, b-2000 Antwerpen | BTW BE 0845 867 516 | KBC 731-0246726-30 De Sappentrapper vind je ook terug op Facebook
powered by Briskl