Veelgestelde vragen

1. Hoe kan ik de sappentrapper makkelijk vervoeren?

De sappentrapper past net in een lichte bestelwagen type opel Combo, Renault Kangoo, Citroën Berlingo(lange versie of de recente, na 2010), VW Caddy enz. als je de passagierszetel kan platleggen, en helemaal naar voren kan zetten, dus liefst alleen komen dus. in de vijfzitstypes lukt het vaak alleen als je eerst de achterzetels eruit doet.
Al de grotere types lukken natuurlijk ook.

OF een aanhangwagen, mits genoeg spanriemen en touwen om alles goed vast te maken. Anders kan ik hem niet meegeven.
Het vervoer in een monovolume raden we af.

 

2. Waar en wanneer kan ik de sappentrapper ophalen?

U kan in principe altijd een sappentrapper ophalen in Antwerpen. Maak wel op voorhand een afspraak met Bart over het exacte uur.

Antwerpen:

Ophaling in Antwerpen is normaliter in de Predikerinnenstraat 2, B-2000 Antwerpen. Parkeren kan even voor de deur.

Ophaling in Hoboken, zeker bij bestellingen met Sappentrapper + Sapjesfietsen kan ook in de Steynstraat 204, B-2660 Hoboken

 

U kan alles ook  afhalen in Balen (omgeving Mol), of in Nieuwerkerken(Hasselt) kan ook mits een toeslag van 25,00 euro excl BTW

 

Beschikbaar in Antwerpen:

  • Sappentrapper, Windturbine, Sapjesfietsen

https://goo.gl/maps/mCc7x49VsnN2

https://www.google.be/maps/vt/data=Ay5GWBeob_WIPLDYoIWcfVXxvZu9XwJ55OX7A…

3. Wat als ik zelf niet voor vervoer kan zorgen?

Indien u niet zelf voor het ophalen en terugbrengen kan instaan, leveren we u de sappentrapper tegen transportkost.

Kost voor leveren en ophalen:

In Antwerpen (<15km) 58 EUR + BTW
Tussen 25 – 40 km van Antwerpen 75 EUR + BTW
Tussen 40 – 70 km van Antwerpen  99+EUR + BTW
Tusen 70 – 100 km van Antwerpen 115 EUR + BTW
Meer dan 100 km van Antwerpen prijs op aanvraag

 

4. Kan ik de sappentrapper zelf bedienen?

De sappentrapper is zeer gemakkelijk zelf te bedienen. U kan de sappentrapper dus zonder personeel huren. Bij het ophalen krijgt u meteen de nodige uitleg. Of u leest de handleiding die bij de sappentrapper zit.

 

5. Welke soort sapjes kan ik maken?

De sappentrapper werkt met blenders. Dit maakt dat u alle smoothies perfect kan trappen.
Opgelet, een blender is geen centrifuge. U kan dus bijvoorbeeld geen sinaasappelen persen met de blender of groentensap centrifugeren. Het enige wat een blender doet is alles mixen. Voorzie daarom steeds een liter sap (bvb. sinaasappelsap, appelsap enz) of waterachtig fruit als basis (bvb watermeloen) en voeg hierbij uw vers fruit. Zelf verkiezen we voorgeperst sap (verpakt in tetra of glas) dat tegelijk 100% natuurlijk is, zonder toevoeging van suiker of op basis van concentraat. Deze sappen kan u eveneens bij ons aankopen.

Wij serveren u alvast een aantal recepten.

 

6. Hoe lang duurt het vooraleer ik 1 liter sap heb bijeengetrapt?

Afhankelijk van hoe fijn je het fruit snijdt en hoe smeuïg je jouw sapje lust, duurt het trappen van 1 blenderkan circa 1 à 2 minuten.
Hiermee kan je bv. zes bekertjes van 20 cl serveren. Als je aanlengt met ijsblokjes zelfs tot zeven of acht bekertjes.

Als u op korte tijd veel mensen tegelijk moet bedienen, gebruik dan aanvullend de ingebouwde batterij (of bij zon het zonnepaneel).
Die is aangesloten op een tweede blender, zodat je kan voorbereiden met de deze blender.

Dus eerst het fruit snijden en mixen met een 2 dl appel-of appelsiensap in de zonnecelblender en daarna kan je dus de blenderkan verwisselen en met de fiets trappen en afwerken met de rest van het sap(5dl)

In totaal kan je dan steeds 1,25 liter klaar krijgen in ongeveer 1 tot 2 min met 1 blender.
Zeker als het druk is, is dit de aangewezen methode en gaat dit zeer vlot .

 

7. Is de sappentrapper geschikt voor kinderen?

Zorg wel dat er altijd een volwassene bij blijft. Hou er rekening mee dat kinderen tot circa 12 jaar recht moeten staan op de trappers (de zadelhoogte is niet op kinderhoogte verstelbaar). De sappentrapper heeft daarom twee stabiliserende wielblokken die de schokken van de rechtstaande kinderen opvangt. Kindjes onder 1,50m zullen he wel moeilijk hebben! Dus laat gewoon de papa trappen.

Surf ivm evenementen voor kinderen best even naar www.sapjesfiets.be en bekijk onze leuke, compacte blenderfietsjes waarmee je elk kinderfeest mee opfleurt!

Vanaf 2012 hebben we omgebouwde retro hometrainers die je als extra kan huren bij de sappentrapper of apart.

De zitjes én de pedalen zijn ingekort zodat ook onze kleinsten al hun energie kunnen wegtrappen met lekkere smoothies als gevolg! Ze zijn een ENORM succes. Vraag er zeker naar!

8. Kan ik de sappentrapper beletteren op maat van mijn event of actie?

U kan de flanken van de sappentrapper of fietskar bestickeren met uw eigen campagneboodschap. Mail bart@sappentrapper.be of bel 0491 12 57 76 voor meer info.

 

9. Kan ik de sappentrapper voor een langere termijn huren?

Wilt u de sappentrapper huren voor meerdere dagen of inzetten voor een langere campagneperiode? Vraag dan naar uw volumekorting: bart@sappentrapper.be , gsm 0491 12 57 76

De Sappentrapper® is een geregistreerd handelsmerk | De Sappentrapper, Predikerinnenstraat 2, B-2000 Antwerpen | BTW BE 0845 867 516 | KBC 731-0246726-30 De Sappentrapper vind je ook terug op Facebook
powered by Briskl