Een EYE-CATCHER op jouw opendeurdag?

Geen opendeurdag maar OpenMeirdag bij Autovrij Antwerpen!
Originele campagnestand op je evenement, beursstand of familiedag

Bedrijven zoals

Procter& Gamble, Bayer, GSK, Kuehne+Nagel, Voxtron, Cipal of J&J hebben allemaal al veelvuldig onze trappers gebruikt om hun familiedag, beurs, sinterklaasfeest of opendeurdag op te fleuren en hun werknemers en/of partners bewust te maken!

Of doe zoals Stad Antwerpen, de Vlaamse Gemeenschap, Greenpeace en Antwerpen Autovrij. Huur de sappentrapper als origineel campagnemiddel om uw personeel of klanten te sensibiliseren rond thema’s zoals gezond eten en bewegen, hernieuwbare energie, bio en lokale voeding. Of zet deze eyecatcher simpelweg in als opvallende drank-animatie op uw evenementenreeks.

U kan aan speciale voorwaarden de sappentrapper voor meerdere weken inzetten. De sappentrapper raakt door elke standaarddeur en fietst moeiteloos op menig terrein. Wij kunnen indien u wenst instaan voor de bediening, transport en ingrediƫnten. Dan hoeft u aan niks te denken en zorgen wij voor de rest!

Kleedt de sappentrapper in met uw eigen campagneboodschap. De flanken en het bord onder het zonnepaneel kan u desgewenst integraal in uw eigen stijl en boodschap bestickeren.

080Uiteraard krijgt u dankzij uw volumekorting een interessante prijs. Bel naar Bart op 0491 12 57 76 of mail info@sappentrapper.be voor uw offerte op maat.

De Sappentrapper® is een geregistreerd handelsmerk | De Sappentrapper, Predikerinnenstraat 2, B-2000 Antwerpen | BTW BE 0845 867 516 | KBC 731-0246726-30 De Sappentrapper vind je ook terug op Facebook
powered by Briskl