Over ons

De eerste Sappentrapper ontstond als leuk idee van twee late twintigers, Ewoud en Piet, in 2003.  Door zijn uniek design en de combinatie tussen  ecologie en gezond bewegen was hij meteen een echte eye-catcher.  Hij werd dan ook volop ingezet op evenementen zoals Autovrij Antwerpen, Cyclovia of De opening van de nieuwe Keyserlei.

In 2010 kwam Bart erbij als vrijwilliger en kreeg al snel de trapmicrobe te pakken en wanneer begin 2012 Piet en Ewoud besloten andere uitdagingen aan te gaan werd Bart het gezicht van de Sappentrapper.
Rond dezelfde periode kwamen ook de Sapjesfietsen, de compactere, mechanisch aangedreven retro-hometrainers erbij.
Oorspronkelijk waren de Sapjesfietsen een kindvriendelijk antwoord op het hoge zadel van de grotere Sappentrapper-bakfiets.
Uiteindelijk bleken onze Sapjesfietsen immens populair bij zowat iedereen, niet alleen kinderen. Sinsdien zorgen ze op elk schoolfeest of teambuilding voor een kleurrijke en milieubewuste toets.


Onze Sappentrapper en sapjesfietsen zijn ondertussen een vaste waarde op vele evenementen in heel België en soms zelfs Luxemburg en Nederland.
Een gezonde levenswijze, bewust consumeren, ecologisch denken en vooral héél veel FUN zijn kernbegrippen in onze filosofie.

Onze sterktes

Bedrijven die ons wel lusten

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wil je gezonde drankjes op jouw event? Met eventueel een sapjesbar en/of personeel erbij? Alles kan!

Stuur ons een mailtje en we zorgen voor alles.